Bijzonder zomeravondconcert in het Nederlands Kremlin
Uitgegeven op 10-06-2013 om 19:58  |  link  |  bewaar  |  print

NIEDORP - Bijzonder zomeravondconcert met fanfare “Samen Voorwaarts”, Elena Syssojeva en het koor Amarilli in het Nederlands Kremlin.

Vrijdagavond 21 juni organiseert fanfare “Samen Voorwaarts” i.s.m. met het Nederlands Kremlin een Russisch zomeravondconcert.

Een unieke gelegenheid om muziek te combineren met een gezellige avond uit. En dan ook nog op een unieke locatie die perfect bij het thema Rusland past; Het Nederlands Kremlin.
 Een all-in arrangement.
 Koffie met wat lekkers bij de ontvangst. Daarbij wordt u getrakteerd op een warm welkom met Russische liederen door het koor Amarilli.
 Een rondleiding bij het Nederlands Kremlin door Ger Leegwater zelf
 Diverse ensembles zoals een saxofoon ensemble, Trombone kwartet, Hoorn kwartet en het koor Amarilli verzorgen optredens op unieke plekjes tijdens de rondleiding door het bijzondere Nederlands Kremlin.
 Vervolgens het concert van Fanfare Samen Voorwaarts met de Russische mezzosopraan Elena Syssojeva
 Na afloop van het concert een hapje en een drankje in het clubhuis van Golf- en Countryclub Regthuys


Programma:
Het muzikale programma is geheel afgestemd op de unieke ambiance. Een tipje van de sluier Het Wolgalied, Auf der Persburger Landstrasse maar ook Russische Tagesbuch, een medley van Russische liederen zal gespeeld worden.
Natuurlijk mag ook the Second Waltz geschreven door Dimitri ….. en in Nederland bekend geworden door André Rieu en het bekende Kalinka niet ontbreken. De Schager Mezzo-sopraan Elena Syssojeva zal begeleid worden door Samen Voorwaarts een unieke combinatie van soliste, koor en fanfare Orkest

Voor slechts € 40,- p.p. waarbij de opbrengst naar fanfare Samen Voorwaarts gaat. Er zijn nog een aantal kaarten beschikbaar. De avond begint om 19.30 uur met de ontvangst. De rondleiding langs de unieke plekjes start rond 20.15 uur en het unieke concert zelf begint om 20.30 uur.

In deze tijd van teruglopende subsidies zullen we zelf meer aan de slag moeten om de vereniging draaiende te houden. En wij willen dat graag doen d.m.v. dat waar we goed in zijn: Onze muziek!

Kaarten zijn verkrijgbaar bij:
Het Nederlands Kremlin, Winkel, tel. 0224 541598
Of per e-mail aukje.kamstra@gmail.com

Adres “Het Nederlands Kremlin”: Limmerschouw 51, Winkel
Parkeren: Golfclub Regthuys: Limmerschouw 49 b, Winkel

Let op: Bij slecht weer wordt het concert gehouden op 30 augustus 2013

Voor meer informatie www.samenvoorwaarts.nl
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.0 VVTi Linea Terra inclusief afleverkosten
€ 5.695,-

Toyota Yaris 1.0 Aspiration 5drs
€ 5.345,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Akkerweg 1979 - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...