Open huis bij Keppel Bouw
Uitgegeven op 11-06-2013 om 00:00  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Na een klein uitstapje heeft Wouter Keppel als eenmanszaak een doorstart gemaakt met zijn bouwbedrijf Keppel Bouw BV.
Lars Willeboordse en Wouter Keppel: 'Keppel Bouw is weer helemaal terug'.

Op zaterdag 15 juni openen om 13:00 uur tot 17:00 uur de deuren van het bedrijfspand aan De Wieken op het industrieterrein in Hippolytushoef. Iedereen kan dan een kijkje komen nemen in en om het pand om daar het materiaal, de kantoorruimte en het wagenpark te bekijken. Voor de kinderen staat er een groot springkussen.

Voor de organisatie van deze dag heeft Wouter de hulp gekregen van vier studenten: Corneel Koorn, Lars Willeboordse en Michael Metselaar uit Hippolytushoef en Marc van der Beek uit Middenmeer. Zij studeren bedrijfskunde-MER (Management, economie en recht) aan de Noordelijke Hogeschool in Leeuwarden. Voor het vak 'marketing en event' analyseerden zij het bedrijf en organiseerden zij de open dag. Wouter mocht een jaar lang geen reclame maken. De studenten helpen hierbij met een doorstart van deze reclame activiteiten. Deze dag is er dus één van. Koorn en Willeboordse zijn ook beide af en toe werkzaam in het bedrijf. Lars Willeboordse doet naast bouwen ook de verkoop en verhuur van materiaal en gereedschappen, www.bouw-rent.nl

Keppel Bouw kent een aantal activiteiten: Nieuwbouw, verbouw, herstel, 24-uurs servicedienst en glaswerk. De werkzaamheden worden uitgevoerd bij en in opdracht van zowel particulieren als bedrijven. Hiervoor werkt Keppel Bouw samen met verzekeraars in de regio. Met zes man personeel kan het bedrijf overal snel hulp bieden, en dat de klok rond. De mannen van Keppel bouw verheugen zich nu al op de open dag.


Zaterdag 8 juni is Keppel Bouw hoofdsponsor van de eerste grasmaaierrace georganiseerd door de Tractoren Organisatie Wieringen. Wouter Keppel: "Slapeloze nachten hebben we er van, want wij rijden zelf mee...." De hele week is men tot 's nachts in de weer geweest om de boel in orde te krijgen. Tussendoor nog materiaal vervoerd voor de TOW.
(advertentie)
Architecten- en ingenieursbureau W.A. De Herder bna vof
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.0 Aspiration 5drs
€ 5.345,-

Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Dirk van Duin - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...