Maaltijdvoorziening Wieringen zoekt bezorgers
Uitgegeven op 04-06-2013 om 11:36  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGEN - De “Maaltijdvoorziening Wieringen” wordt georganiseerd door Wonen Plus Welzijn. De maaltijden worden bereid door Zorgcentrum Noorderlicht, onderdeel van Woonzorggroep Samen, en rondgebracht door vrijwilligers van Wonen Plus Welzijn.

Wonen Plus Welzijn zoekt (reserve) vrijwilligers die mee willen helpen om de koelverse maaltijden te bezorgen. Zij zoeken mensen die hun B rijbewijs hebben en ongeveer 3x per jaar een hele week van maandag t/m zondag in de ochtend kunnen bezorgen. Per ochtend bent u ongeveer 3 uur bezig met het bezorgen van de maaltijden. De maaltijdvoorziening heeft een eigen koelauto waarmee u de maaltijden gekoeld aflevert. U rijdt als bezorger altijd in een team van twee personen.

Het is prettig werk. Er wordt veel gebruik van de voorziening gemaakt. En vooral ook het sociale aspect, mensen iets brengen en even contact hebben, is belangrijk.

Voor meer informatie of aanmelding kunt u contact opnemen met het Servicepunt van Wonen Plus Welzijn in Hippolytushoef
Tel. 0227- 591570, elke werkdag van 09.00 uur tot 12.00 uur
wieringen@wonenpluswelzijn.nl

Bent u (tijdelijk) niet in staat om zelf te koken?
Dan is de Maaltijdvoorzieningen Wieringen misschien een oplossing voor u! Ook in dit geval kunt u voor informatie en aanmelding contact opnemen met het Servicepunt.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Aygo 1.0 VVTi Aspiration Red 5drs
€ 5.295,-

Toyota Yaris 1.0 VVTi Linea Terra inclusief afleverkosten
€ 5.695,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Nieuwstraat Hippolytushoef met oude boerderij op grond Piet de Haan - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...