Succes A1 wint bekerfinale
Uitgegeven op 26-05-2013 om 16:37  |  link  |  bewaar  |  print

UITHOORN - Succes A1 speelde gistermiddag de bekerfinale voor A-junioren tegen HBOK uit Amsterdam. De Wieringers wonnen voertuigend met 3-0 en veroverde daarmee de beker.

Voetbaltechnisch was Succes duidelijk de sterkste. HBOK stelde daar voornamelijk kracht en hardheid tegenover. Dit ging met regelmaat ook (veel) te ver. Een aantal schandalige overtredingen was het gevolg. Jeroen Norder moest al na 2 minuten uitvallen. Gelukkig bleef verdere schade voor Successpelers achterwege.

Na een aarzelend begin kreeg Succes meer grip op de wedstrijd en was het voetballend de meerdere van de Amsterdammers. Koen Vink opende met een kopbal uit een vrije trap van Rick Jansma de score. In de 2e helft scoorde Joury Verfaille uit een schitterende counter de 2-0. In de slotfase scoorde Merijn Kok na een prachtige assist van Koen Vink de 3-0.