Doe mee met de Watergames op het Lutjestrand!
Uitgegeven op 22-04-2013 om 12:54  |  link  |  bewaar  |  print

WESTERLAND - Ook dit jaar gaat het surfseizoen van start met de jaarlijkse Watergames op het Lutjestrand georganiseerd door Noord Holland Windsurfing (Niek van der Linde) en Amstelmeer Windsurfstalling (Eric Leutscher.)



Op vrijdag 3 mei van 16:00 uur tot 19.00 uur worden allerlei leuke spelletjes op en rond het water georganiseerd.
Dit jaar is een écht Watergames KROONjaar: de surfschool bestaat 10 jaar & het Lutjestrand 80 jaar, de troonswisseling… dus reden genoeg om er een extra feestelijke middag van te maken op en om het water van Hollands KROON!
Iedereen van 8 tot 18 jaar mag meedoen. Er wordt deze middag niet gesurft, maar deelnemers worden wel nat. Deelname is gratis (incl. hapje/drankje) en ook ouders zijn van harte welkom. De koffie staat klaar.



We hopen natuurlijk op zon en lekkere temperaturen, maar mocht dat op 3 mei niet het geval zijn, zullen de spellen worden aangepast zodat de deelnemers niet te koud en te nat worden. In ieder geval dragen alle deelnemers een surfpak (mocht je die zelf niet hebben, mag je een pak gebruiken van de surfschool).
Ook als je nog nooit hebt gesurft kan je meedoen! Dit is een leuke kans om kennis te maken met de gezellige, relaxte sfeer op het surfstrand!
Als je mee wilt doen, mail dan je naam, leeftijd en of je wel/geen surfpak hebt naar info@leerwindsurfen.nl.
(advertentie)
Slagerij Ottens
(advertentie)
Occasions
Toyota Aygo X Envry 1.0 automaat full options
€ 23.945,-

Toyota C-HR 1.8 Hybrid Executive
€ 25.445,-

Algemeen nieuws: