Dames Tonegido verliezen ook tweede zaalwedstrijd
Uitgegeven op 14-11-2012 om 20:09  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Afgelopen zondag kwam VZV op bezoek bij de dames van Tonegido, en deze dames hadden ook hun eerste wedstrijd verloren met 2 doelpunten. Vooraf was het voor coach Flip Liebe moeilijk in te schatten wat de sterkte van VZV was.

De dames van VZV begonnen sterk door hun sterke cirkelspeelster door gevarieerde aanvallen vrij te spelen, en verdediging van Tonegido in het begin van de wedstrijd niet goed op inspeelde. Dit betekende na 10 minuten een 1-4 voorsprong voor VZV. Na deze fase kreeg de Tonegido verdediging meer grip op de VZV aanvalsters en ging de aanval ook beter lopen en kwam Tonegido terug naar 3-4 met een paar mooie aanvallen. Vanaf deze stand ging het score verloop gelijk waar VZV toch nog voor de rust nog een keer kon uitlopen naar 5-8. Maar met veel inzet en hard werken kwam Tonegido weer terug naar 7-8. Voor rust wisten beide teams nog 1 x het net te vinden en de rust met 8-9.
Na de rust het zelfde spelbeeld en weer wist VZV uit te lopen naar 8-11 en weer kwam Tonegido terug tot op 1 punt. Bij deze stand gaf de Tonegido verdediging niet veel meer weg, echter aanvallend bleef het onder maat door vele kansen te missen. Bij 10-11 werd er break- out gemist en bij 12-12 werd er nog een break-out gemist waardoor de kans werd gemist om voor de eerste keer in de wedstrijd te komen. Dit had het breakpunt kunnen zijn in deze wedstrijd, maar nu was het slot akkoord voor VZV en de eindstand op 12-13 bracht. De kans om de eerste 2 punten binnenhalen was zeker aanwezig maar door het missen van de vele kansen gingen de 2 punten verloren. Doelpuntenmakers: Myrthe Kuut 4x, Ilse de Krijger 3x, Sandra Boonacker 2x, Vera Hille 1x, Brenda Schrier 1x, Evelien Vogelzang 1x
(advertentie)
Reisbureau Hippo, Touringcarbedrijf Rasch
(advertentie)
Occasions
Nissan Note 1.2 Dig-S Connect Edition inklusief afleverkosten
€ 10.145,-

Toyota Yaris 1.3 VVTi linea Sol 5drs
€ 5.245,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Beltstraat Hippolytushoef - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...