Wieringernieuws open darts in Aurora
Uitgegeven op 22-02-2004 om 19:55  |  link  |  bewaar  |  print

Op de Magic Scan dartborden word al voor u geteld.HIPPOLYTUSHOEF - Op zaterdagavond 28 februari aanstaande organiseert de Stichting Wieringernieuws in samenwerking met de Aurora Bar in Hippolytushoef het Wieringernieuws Open Darts 2004. Het is de eerste keer dat de Stichting Wieringernieuws een dergelijk evenement organiseert. Met het dartstoernooi hoopt de stichting, bekend van de website www.wieringernieuws.nl, iedere liefhebber van de dartsport te bereiken. Ervaren of onervaren, jong of oud, iedereen is welkom.

De dartsvariant die zal worden gespeeld is 501. Het is hierbij de bedoeling om met de drie pijlen per beurt als eerste op nul te eindigen. Wie op nul komt, heeft gewonnen. Dit klinkt simpel maar in de praktijk blijkt het niet gemakkelijk te zijn de kunsten van Barney en Fordham zomaar na te doen. Er zal worden gespeeld in koppels. De koppels worden in verschillende poules ingedeeld en spelen dus ook meerdere wedstrijden. Afhankelijk van het aantal deelnemers zullen de nummers 1 of de nummer 1 & 2 uit de poules doorgaan naar de knock-out ronden. Uiteindelijk blijft het beste koppel over, dit koppel mag zich mag zich de eerste winnaar noemen van de Wieringernieuws Open Darts 2004. De prijzen die zijn te winnen worden beschikbaar gesteld door de Aurora Bar en zullen worden verdeeld onder de beste 3 koppels.

Het toernooi is bedoeld voor deelnemers uit de gehele regio, dus ook buiten Wieringen. De aanvang van het toernooi is om 19.30 uur in de Aurora Bar, Nieuwstraat 26 in Hippolytushoef. Aanmelden voor het Wieringernieuws Open Darts 2004 kan tot zaterdag 28 februari 2004 via andreas@wieringernieuws.nl of op de avond zelf tot 19.15u. U kunt zich tevens opgeven in de Aurorabar. Voor deelname aan het toernooi zal per koppel een inschrijfbedrag van 5 euro worden gerekend. Flights, shafts of andere dartaccessoires nodig? Geen punt, tijdens het toernooi zijn deze volop verkrijgbaar!
(advertentie)
Reparatiebedrijf Weijers - Beeld en geluid
(advertentie)
Occasions
Toyota Corolla Cross 2.0 High Power Hybrid Team D full options
€ 45.250,-

Te koop Peugeot 107 bouwjaar 2013 3 drs
€ 5.250,-

Algemeen nieuws: