Judolessen voor basisscholen hippolytushoef
Uitgegeven op 12-10-2012 om 00:07  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - In samenwerking met sportservice Schagen, Kinderopvang Hollands Kroon, judovereniging Asahi-San en basisscholen de H.Henricus, de Alvitlo en De Marske, worden er 10 judolessen voor kinderen die in groep 3 t/m 6 zitten georganiseerd. Deze judolessen worden op dinsdagmiddag gegeven door judoleraar W. van Leeuwen. Hij geeft deze judolessen in het judogebouw van judovereniging Asahi-San in Hippolytushoef.

Elk half jaar wordt er door Sportservice Schagen, Kinderopvang Hollands Kroon en de 3 basisscholen andere activiteiten aangeboden. In februari dit jaar is het idee ontstaan om 10 judolessen aan te gaan bieden. Omdat Kinderopvang Hollands Kroon één van de sponsors is van de judovereniging, waren deze contacten al gauw gelegd. Na de zomervakantie kregen alle basisschoolkinderen van groep 3 t/m groep 6 een briefje/inschrijfformulier mee naar huis. In totaal reageerden er 12 kinderen. Op dinsdag 25 september was de eerste judoles. Alle kinderen kwamen enthousiast van de mat af.



In het voorjaar staat een nieuwe activiteit van deze dagarrangementen gepland. Dan zal het een culturele inhoud hebben. Tegen die tijd zullen de kinderen op de drie basisscholen weer worden benaderd met informatie en de mogelijkheid om in te schrijven.

(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Corolla Cross 2.0 High Power Hybrid Team D full options
€ 45.250,-

Toyota C-HR 1.8 Hybrid Executive
€ 25.445,-

Algemeen nieuws: