Burgemeester Jaap Nawijn opent Culturele Uitmarkt Hollands Kroonjuweel
Uitgegeven op 04-10-2012 om 09:14  |  link  |  bewaar  |  print

ALKMAAR - Kom luisteren, kijken en proeven naar het moois dat Hollands Kroon te bieden heeft. In het weekend van 6 en 7 oktober barst in het voormalige gemeentenhuis in Wieringerwerf een culturele uitmarkt los met verhalen, een markt met streekgerechten, live muziek, dans, theater en zang, film, lezingen, tentoonstellingen en een debat.

Zo’n 30 verenigingen, instellingen en ondernemers uit de nieuwe gemeente Hollands Kroon presenteren zich de Culturele Uitmarkt Hollands Kroonjuweel. Een tentoonstelling, samengesteld uit de gemeentelijke beeldende kunst collectie, bevat een unieke serie burgemeesterportretten. Loes den Hollander geeft op zaterdag 6 oktober een gratis lezing over haar schrijverschap.

Iedereen is welkom op 6 en 7 oktober in het voormalig gemeentehuis Loggersplein 1 in Wieringerwerf, tussen 12.00 tot 17.00 uur. Meer informatie over het programma is te vinden op www.kroongetuigen.nl.

Cultuurcompagnie Noord-Holland organiseert de Culturele Uitmarkt Hollands Kroonjuweel in opdracht van de provincie Noord-Holland en de gemeente Hollands Kroon als vervolg op de succesvolle verhalenserie Kroongetuigen.


(advertentie)
(advertentie)
Poll:
Mooiste feest op Wieringen is...
De Flora en Visserijdagen
Wieringer Kermis
Dorpsfeest Westerland
Hippo Feesten
Halloween
Koningsdag
Ik blijf thuis
Ander feestje
  
Occasions
Toyota Corolla Verso 1.8 VVTi Linea Sol
€ 4.995,-

Toyota Corolla 1.4 VVTi wagon inklusief afleverkosten
€ 5.495,-

Wieringer historie:
Bekende tweeling - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...