Wieringer kunst, cultuur en historie presenteerde zich aan het college
Uitgegeven op 03-07-2012 om 21:08  |  link  |  bewaar  |  print

OOSTERLAND - Tijdens de wekelijkse vergadering van het college van B&W is het gebruikelijk dat zij dit op locatie doen. Deze week was men op uitnodiging van de stichting Kunstschuur afgereisd naar de Michaelskerk op Oosterland.


Tjeerdo Wieberdink ontving het gezelschap. Na de vergadering mochten de belangrijkste organisaties tijdens de lunch de collegeleden toespreken en een zegje doen over hoe men tegenover de gemeente staat en wat men er van verwacht.


Dit artikel wordt nog aangevuld. Hier ziet u eerst de foto's gemaakt door Henk-Jan Wittink en John van Mook.



De Historische Vereniging Wieringen was bepaald kritisch en wond er geen doekjes om dat de herindeling volgens hen nu niet echt wordt gedragen onder de bevolking. Menno Smit: "Wij hebben weinig overeenkomsten met de voormalige buurgemeenten, de enige die wij met de Wieringermeer hebben is de krant en het feit dat wij allebei geen wethouder hebben in het college!"




Op een markt presenteerden de Wieringer organisaties zich die zich inzetten voor cultuurbehoud, kunst, muziek, natuur en algemeen belang in de ruimste zin van het woord. Het college was uiterst content op de wijze zoals men zich dinsdag manifesteerde.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.5 Hybrid Style Bi-Tone
€ 21.495,-

Te koop Peugeot 107 bouwjaar 2009 5 drs
€ 4.450,-

Algemeen nieuws: