RTV Hollands Kroon tevreden over resultaten tot nu toe
Uitgegeven op 07-05-2012 om 20:13  |  link  |  bewaar  |  print

HOLLANDS KROON - Het You tube Kanaal van RTVHK (RTV Hollands Kroon) te vinden door op 'You tube' 'rtvhk' in te tikken. Het is nu al een succes. In het nog korte bestaan, van nog geen 7 maanden, is het kanaal al meer dan 10.000 kijkers bezocht.

Op dit kanaal zijn alle filmpjes er te vinden die de omroep heeft gemaakt in de gemeente Hollands Kroon. De filmpjes van het plaatsen van de grote windmolen "de ambtenaar" trokken samen al meer dan 4000 kijkers. Ook de website van RTV Hollands Kroon waarvan het
www.Wieringernieuws.nl, www.Hollandskroonnieuws.nl en www.pewisnieuwspagina.nl mediapartners zijn scoort hoge ogen met nu al bijna 550.000 kijkers op de teller. Deze samenwerking is gezocht om zo in iedere voormalige gemeente van Hollands Kroon een stevig fundament te kunnen leggen. De radio is bezig om de twee studio's (Omroep Wieringermeer en Tsarina) aan elkaar te koppelen. Zo ook de programmering gezamenlijk worden uitgezonden. De omroep RTV Hollands Kroon is goed op weg om zich straks officieel als lokale omroep van Hollands Kroon te presenteren.


(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Verso 1.8 VVTi Dynamic
€ 7.445,-

Toyota Yaris 1.5 Hybrid Style Bi-Tone
€ 21.495,-

Algemeen nieuws: