Succes houdt zaterdagmiddag schaatswedstrijden voor de jeugd op ijsbaan van Westerland
Uitgegeven op 09-02-2012 om 08:00  |  link  |  bewaar  |  print

WESTERLAND - Helaas. De Elfstedentocht kan aankomende zaterdag vooralsnog geen doorgang vinden. Maar Succes jeugdleden hoeven niet lang te treuren want als goed alternatief houdt Succes zaterdagmiddag 11 februari a.s. om 14.00 uur schaatswedstrijden voor alle Succesjeugd - van de F-jes tot en met de A's -op de ijsbaan van Westerland. De inschijving is vanaf 13.15 uur.

Het is al meer dan een decenia geleden dat de laatste Succeswedstrijden verreden zijn. Maar nu de mogelijkheid zich weer voordoet, zal er middels kortebaanwedstrijden uitgemaakt worden wie de snelste Successprinters van hun leeftijdscategorie zijn. Om het voor de allerjongste jeugd zo eerlijk mogelijk te laten verlopen, worden de E en F pupillen onderverdeeld in een E1 tot en met E3 groep en een E4 tot en met E6 groep. Voor de F jes geldt min of meer hetzelfde. De F1 tot en met de F3 strijden in een groep om de prijzen, evenals de F4 tot en met de F7. Voor de overige jeugdleden is er een apart eindklassement voor de D, C, B en A junioren.

Behalve dat de deelnemers om mooie prijzen strijden is er voor ieder Succesjeugdlid dat meedoet ook gratis tuut en koek te verkrijgen. Verder zijn ouders, vrienden, opa's en oma's van harte welkom om de deelnemers aan te moedigen in de ongetwijfeld spannende strijd.
(advertentie)
(advertentie)
Sportcentrum Hippogym: voor wie fit wilt blijven!~
Occasions
Nissan Qaisqai 1.6 Connect Edition
€ ,-

Toyota Corolla 1.4 VVTi wagon inklusief afleverkosten
€ 5.495,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Aken - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...