Tonegido morst twee belangrijke punten
Uitgegeven op 20-11-2011 om 17:54  |  link  |  bewaar  |  print

'T VELD - Afgelopen zondag verlieten de dames van Tonegido de sporthal in 't Veld zonder punten. Zij konden het slim spelende VZV niet de baas zijn en keerden huiswaarts met een verlies van 23-20.

De dames hadden afgelopen zondag met name moeite met de wegdraaiende cirkel van VZV. Meerdere malen zorgde zij ervoor dat Tonegido in ondertal kwam te spelen en VZV wist dit goed uit te spelen. Gedurende de eerste helft bleef Tonegido tegen een achterstand van 4 punten aan kijken, omdat ze de aanval onvoldoende opbouwde en te gehaast op doel schoten. Er werd dan ook gerust met een stand van 13-9 in het voordeel van VZV.

In de tweede helft bracht Tonegido de bal snel op in de aanval en na zo'n 10 minuten gespeeld te hebben, hadden ze de achterstand teruggebracht tot 15-14. VZV leek op dat moment enigszins het eigen spel kwijt te zijn, maar nadat Tonegido na zo'n 12 minuten gespeeld te hebben twee keer een tijdstraf te pakken had, wist VZV hiervan te profiteren en liep uit naar 19-14. Hierna werd er om en om gescoord en gaf VZV de wedstrijd niet meer uit handen. Tonegido liet strijdlust zien, maar dat was afgelopen zondag niet voldoende. De eindstand was 23-20.

Scores: Franciska Prins (8x), Eefje Kuitert (5x), Evelien Wittink, Maud Boks en Janice Buijs (allen 2x) en Brenda Schrier (1x)