CDA Staatssecretaris Henk Bleker brengt werkbezoek aan Hollands Kroon
Uitgegeven op 29-10-2011 om 07:20  |  link  |  bewaar  |  print

HOLLANDS KROON - Op uitnodiging van het CDA komt staatssecretaris Bleker (economie, landbouw en innovatie) op zaterdag 5 november voor een werkbezoek naar Hollands Kroon. Om 10.30 uur is hij te gast bij de Zeeverse Vismarkt in Den Oever. Hij wordt hier ontvangen door voorzitter Pim Visser van de visafslag. Uiteraard zullen daar de problemen rondom de garnalenvisserij aan de orde komen. Hierna wordt de staatssecretaris rondgeleid door Gert Jan Sneekes, coŲrdinator van de Zeeverse Vismarkt.

Vervolgens wordt het werkbezoek vanaf 11.30 uur voortgezet bij het agrarisch bedrijf van Siem Munster aan de Wierweg in Slootdorp. Dit bijzondere bedrijf trekt met haar tulpenexcursie jaarlijks duizenden bezoekers uit de hele wereld. Ook in de winterperiode kunnen de tulpen worden bekeken, wat een bijzondere ervaring is. Daarnaast heeft dit mooie bedrijf een gespecialiseerde akkerbouw, onder meer met de teelt van cichorei. Rond 12.30 uur zal de CDA-prominent dit werkbezoek afsluiten met een lunch.
CDA-lijsttrekker Elaine Vlaming-Kroon en Jaap Bond CDA-gedeputeerde van de Provincie Hoord Holland zullen de staatsecretaris op zín bezoek vergezellen. Ook zullen meerdere CDA-kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen deze ochtend aanwezig zijn om met de aanwezigen in gesprek te gaan.
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
Wie moet de nieuwe burgemeester kiezen?
De provincie (CvdK) samen met het gemeentebestuur (de raad)
De gemeenteraad
De gemeenteraad in combinatie met een referendum onder de bevolking
De inwoners naar de stembus
  
Occasions
Te koop Volkswagen 1.2 TSI Comfortline
€ 12.750,-

Subaru Trezia 1.3 VVTi Comfort inklusief afleverkosten
€ 15.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Boerderij van Koorn - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...