Tulpenexcursie voor individuele deelnemers start 20 februari
Uitgegeven op 15-02-2010 om 05:05  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGERMEER - Vanaf zaterdag 20 februari start de Tulpenexcursie van Kwekerij Siem Munster in de Wieringermeer met het geven van excursies in de tulpenkas aan individuele deelnemers. Door middel van zogenaamde inschrijfdagen kunnen individuele gasten genieten van de professionele PowerPoint presentatie en de rondleiding door de tulpenkassen, koelcellen en verwerkingsruimte, zonder dat zij daarvoor zelf een groep hoeven samen te stellen.

De inschrijfdata voor 2010 zijn:

Zaterdag 20/2, dinsdag 23/2, donderdag 4/3, zaterdag 13/3, woensdag 17/3, zaterdag 27/3, zaterdag 3/4, donderdag 8/4 en zaterdag 1/5.

De kosten voor deelname aan een van de inschrijfdata zijn 9,- per persoon, inclusief PowerPoint presentatie, rondleiding en 2 kopjes koffie/thee met luxe koeken van de bakker. Voor reserveringen en meer informatie over de tulpenexcursie kan men terecht op www.tulpenexcursie.nl .

De tulpenexcursie

Met de tulpenexcursie bieden Siem en Sandra Munster (internationale) gasten de mogelijkheid tulpen te kijken in hun kas, in de periode dat Hollands meest bekende bloem nog niet in het veld te zien is, namelijk in de winter en het vroege voorjaar. De excursie is mogelijk van eind december tot begin mei en kan in vijf talen gegeven worden. Kwekerij Siem Munster teelt meer dan 7.000.000 tulpen per seizoen, wat betekent dat er continue meer dan 1.000.000 tulpen in de kassen staan, in de verschillende groeistadia. De kassen bevinden zich in de Kop van Noord Holland, direct naast de snelweg A7.
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
Roetveeg Pieten tijdens intocht Sinterklaas in Den Oever
Ja, het is een trend, dus waarom hier niet.
Nee, tradities dienen bewaard te blijven, daar hoort Zwarte Piet bij.
Maakt mij niet uit, zolang de kinderen het maar prima vinden.
  
Occasions
Toyota Yaris 1.0 VVTi Linea Terra inclusief afleverkosten
€ 5.695,-

Te koop VW Scirocco 1.4 TSI Highline Plus
€ 9.990,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Poelweg richting Westerland - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...