Coureur Nels Lont valt net buiten de boot op Assen
Uitgegeven op 28-09-2009 om 20:44  |  link  |  bewaar  |  print

ASSEN - Nelon Racing had op 11 september een vrije training gepland op Assen om de Honda NSR09 nog meer aan te passen aan coureur Nels Lont. Ook was het van belang dat Nels zijn oude rempunten hervond na de framewissel en de diverse aanpassingen aan de machine.


Dit weekend laatste optreden van Nels Lont als coureur op Circuitpark Assen.

Zodoende ging het direct goed in de eerste kwalificatie training op 19 september, welke werd afgesloten met een persoonlijk record en een schitterende rijstijl. Er zat echter nog veel meer in volgens coureur Nels Lont en men zag dus uit naar de tweede kwalificatie. De Honda NSR09 bleek supersnel te zijn en er ontstonden felle duels onder de rijders. Het mocht echter maar drie ronden duren omdat de achterband geheel opgerookt bleek te zijn. Ondanks dat er voor de race op zondag vijf afmeldingen waren, werd er geen beroep op Nelon Racing en andere teams gedaan.

Toch was het optreden van Nelon Racing niet onopgemerkt gebleven. De snelheid van de NSR is door veel teams opgemerkt en dat leverde veel bezoek op bij het Motorhome. Ten Kate Racing uit Nieuwleusen en Nico Bakker Framebouw uit Heerhugowaard hebben Nelon Racing toegezegd komend seizoen technische ondersteuning te bieden voor het wegraceseizoen 2010. Ook komen er diverse cursussen om de technische staf van Nelon Racing bij te scholen.

De laatste race van dit seizoen is op 3 en 4 oktober, locatie circuitpark Assen. Dit wordt wederom een groot spektakel en het team verwelkomt u graag. Voor vervoer kan gezorgd worden maar dan even tijdig opgeven op info@nelonracing.nl
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Auris TS 1.8 Hybrid Lease Pro
€ 15.445,-

Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
locomotief - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...