Brommer- en scootermeeting in de Wieringermeer
Uitgegeven op 08-06-2007 om 12:13  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGERMEER - De brommers en scooters kunnen weer uit de schuur gehaald worden. Volgens een vele jongeren uit de Wieringermeer werd het wel eens tijd. Na twee jaar is er weer een brommer en scootermeeting.

Zaterdag 9 juni kunnen jongeren met een brommer of scooter laten zien wat het ‘beestje’ kan. De meeting wordt georganiseerd door een aantal jongeren uit Wieringerwerf in samenwerking met de jongerenwerker van Kern8. Scooterpower is aanwezig met een rollerbank om de snelheidsduivels de gelegenheid te bieden om te meten hoe snel de brommers kunnen gaan. Ook is er een ‘tuning’ competitie, in twee klassementen kunnen winnaars naar voren komen. Degene met de gaafste brommer en scooter winnen een prijs. Net als vorige keer is er een circuit waarop geshowd kan worden en wordt de meeting door een DJ aangekleed.

De scootermeeting is op zaterdag 9 juni van 13.00 uur tot 18.00 uur bij de gemeentewerkplaats aan de Medemblikkerweg 2 in Wieringerwerf. Jongeren zonder brommer of scooter zijn natuurlijk ook van harte welkom.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met jongerenwerker Órfhlaith Smit, 06-17002189 of Órfhlaith.smit@kern8.nl.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Corolla Verso 1.8 VVTi Linea Sol
€ 4.995,-

Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Wieringer historie:
Ober Henk-Jan - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...