Vrijwillig redacteur gezocht
Uitgegeven op 03-06-2020 om 14:37  |  link  |  bewaar  |  print

HOLLANDS KROON - Wonen Plus Welzijn geeft drie maal per jaar haar WPW Magazine uit. Het WPW Magazine heeft een grote oplage en komt op de mat bij abonnees, vrijwilligers en wordt ook verspreid onder de samenwerkende organisaties. Het is eigenlijk het visitekaartje. Wonen Plus Welzijn zoekt enthousiaste vrijwilligers die zich verbonden voelen met de sociale doelstelling, zich willen verdiepen in onze dienstverlening en daarover willen schrijven in het magazine.

De onderwerpen worden voor elk WPW Magazine in een redacteurenoverleg besproken en naar aanleiding hiervan worden acties uitgezet. In de normale situatie gaat de redacteur daarna zelfstandig op pad om interviews te doen, hierbij foto's te nemen en je artikel samen te stellen. Momenteel gaan de interviews telefonisch of via digitale ontmoeting, zodat het magazine ook in tijden van de Corona maatregelen uitgebracht kan worden.

Een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk en goede contactuele eigenschappen zijn een vereiste. Ben je woonachtig in Hollands Kroon? Denk jij een bijdrage te kunnen leveren of wil je meer informatie? Stuur dan een mailtje naar h.vanzanen@wonenpluswelzijn.nl, ☎ 0224-273140.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Verso 1.8 Dynamic
€ 23.745,-

Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
NACO bus in de fout - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...