Teams Tonegido weer in het nieuw gestoken
Uitgegeven op 07-10-2006 om 12:47  |  link  |  bewaar  |  print


Reeds vele jaren is First Lady de sponsor van het Dames1 team van Tonegido. Voor het seizoen 2006 - 2007 is het team weer in het nieuw gestoken, waarvoor op de foto Bertha Rorije-Oedzes van First Lady met een mooi boeket van de dames wordt bedankt. Het team bestaat uit Hermann Dalbke (coach / trainer) Annelore Koster, Irma Takes, Vera Hille, Annemarie v/d Putten, Annemiek Bood en Melania de Bie (vlnr, staand), Karin van Hoesel, Eefje Kuitert, Susanne Engel, Annelies van Berkel en Janette Uythof (vlnr knielend).


Sportvisserij Nestor is met ingang van het seizoen 2006-2007 de sponsor van het D2-team van Tonegido. Op de foto staat het trotse team bestaande uit Michelle de Jong, Annelene Mulder, Vera Kleimeer, Sharon de Greef, en Isa Nannings (vlnr, staand), Thom Bossen, Jasmijn Vennink, Corline van Yperen en Thijs Tijssen (vlnr knielend) en liggend Jacintha Knapen, met daarachter coach Ingrid Knapen en de sponsor.


Het Mini-team van Tonegido is door haar nieuwe sponsor Woon Service Winkel Westerland voorzien van nieuwe tenues. Op de foto staat het trotse team bestaande uit Annabel Bakker, Hylke Pronk, Fleur Hoekstra en Eva Bakker (vlnr, staand), Verena van Reijswoud, Isa Poortman, Laura van Dijk, Jasper Bloem en Joost Ooms (vlnr knielend), met daarachter de sponsors Annie en Broer van der Tuin en coach Mariska de Kleine.
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
Roetveeg Pieten tijdens intocht Sinterklaas in Den Oever
Ja, het is een trend, dus waarom hier niet.
Nee, tradities dienen bewaard te blijven, daar hoort Zwarte Piet bij.
Maakt mij niet uit, zolang de kinderen het maar prima vinden.
  
Occasions
Toyota Yaris 1.0 VVTi Linea Terra inclusief afleverkosten
€ 5.695,-

Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Van Mook Zandburen 15 - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...