Verslag Waddentoernooi zondag 14 juli 2019 Boel Skik
Uitgegeven op 18-07-2019 om 21:45  |  link  |  bewaar  |  print

DEN OEVER - Zondag 14 juli speelde de jeu de boulesvereniging Boel Skik hun jaarlijks terugkerende Waddentoernooi. Het was prima weer om te boulen, bewolkt maar gelukkig droog. De stoelen en tafels werden buiten gezet.

Er waren 17 deelnemers dat betekende dat er 7 doubletten (tweetallen) en één triplette (drietal) moesten spelen. Half twee werd begonnen met spelen, de ploegen waren aan elkaar gewaagd. Sommige waren wel heel erg snel klaar maar ja als je in 1 mène (werpronde) al 5 punten scoort gaat het wel heel erg hard. Af en toe begon het een beetje te miezeren maar dat was snel over.


In de pauze kon men genieten van een drankje en een hapje. Er werd rondgegaan met een schaal worst, geschonken door slager Neidhofer. In totaal werd er 3 rondes gespeeld.
De winnaars zijn: Derde plaats Annie van Eekelen met 2 gewonnen wedstrijden en 14 punten. Tweede plaats Hans Barhorst met 2 gewonnen partijen en 17 punten. De eerste plaats was voor Andries Mooibroek met 3 gewonnen partijen en 24 punten. Als u interesse heeft en ons wil zien spelen (en misschien het ook een keer wil proberen) kan u altijd langs komen op woensdagmiddag of zaterdagmiddag vanaf 13.30 uur, er zijn dan altijd wel spelers aanwezig.Zaterdag 3 augustus spelen we ons doubletten toernooi. Als u interesse heeft bent u ook van harte welkom.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.0 VVTi Linea Terra inclusief afleverkosten
€ 5.695,-

Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Andries Wagen met de WAJO op sleeptouw - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...