Bonkte Hongd Loop
Uitgegeven op 17-06-2019 om 12:31  |  link  |  bewaar  |  print

WESTERLAND - De tweede editie van de Bonkte Hongd Loop vindt plaats op zaterdag 14 september. Ditmaal is het goede doel Hospice Het Tweede Thuis, dat gerealiseerd gaat worden op Westerland. Er zijn een hoop centjes nodig om alles te verbouwen en goederen in te kopen. Daar kunt u op deze manier bij helpen.

U kunt inschrijven via supp.to/hospice.
Ook alle informatie is te vinden via deze link.
Via dezelfde link kunt u ook een van de ingeschreven deelnemers sponsoren, mocht u niet mee kunnen lopen. Bij de wandeling is de hond ook weer meer dan welkom.
U kunt kiezen om 7 km te wandelen óf te hardlopen, voor de kinderen, oudere hondjes etc. is er ook een wandel afstand van 2 km. Schrijf je gauw in of sponsor een deelnemer. De gehele opbrengst gaat naar het Hospice.

Op vrijdag 26 juli, voorafgaand aan de sponsorloop, wordt een Duckrace georganiseerd.
Dit houdt in dat u binnenkort vast eendjes kunt komen kopen bij de Bonkte Hongd, Wetserlanderweg 25a, en de Marine Watersport Vereniging op De Haukes. Een eendje kost € 2,50 met als aanbieding 5 voor € 10,00
De Eendjes worden te water gelaten op 26 juli in de jachthaven van De Haukes, waar het een gezellig feestje zal worden. U kunt iets drinken of eten terwijl u in spanning afwacht of uw eendje(s) de snelste is/zijn. Welke eendjes zwemmen als eerst over de finish? Die winnen leuke prijzen.

Wilt u, als bedrijf, een leuke prijs sponsoren (uw bedrijf zal dan genoemd worden in de verschillende sociale media, op de dag van de Duckrace zelf en achteraf als bedankje). Neem dan contact op met Bianca Udding via de.bonkte.hongd@outlook.com.

Meer informatie op Facebook.
(advertentie)
Reisbureau Hippo, Touringcarbedrijf Rasch
(advertentie)
Uw warme bakker!
Poll:
De vernieuwde dijk van de haven in Den Oever vind ik...
Mooi
Lelijk
Moet er even aan wennen
  
Occasions
Te koop Nissan Juke 1.6 Acenta
€ 9.450,-

Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Wieringer historie:
Grietje Bosker - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...