Oud-burgemeester Jan Baas onderscheiden na 18 jaar voorzitterschap KNRM
Uitgegeven op 08-01-2019 om 14:22  |  link  |  bewaar  |  print

ENKHUIZEN - Oud burgemeester van Wieringen en Enkhuizen Jan Baas is in Enkhuizen geëerd na achttien jaar bestuurder van de plaatselijke stations van de KNRM te zijn geweest.

Jan Baas, Voorzitter van de plaatselijke commissie Enkhuizen stopt na 18 jaar actief te zijn geweest bij de KNRM. Jan was in 2000 een van de aanjagers voor de oprichting van een KNRM reddingstation in Den Oever waar hij vervolgens ook de eerste voorzitter van werd.

Na zijn verhuizing naar Enkhuizen als burgemeester werd hij in 2004 ook voorzitter van reddingstation Enkhuizen. Tevens was Jan jarenlang voorzitter van de projectgroep Waterrand en heeft hij mede gezorgd voor betere samenwerking en afspraken tussen de land en water hulpdiensten en gecoördineerde hulpverlening op het water. Jan Baas werd voor al deze verdiensten door de raad van toezicht van de KNRM onderscheiden met de bronzen legpenning voor al zijn inzet en betrokkenheid bij de KNRM. Dhr. Jan Baas zal naar Ale waarschijnlijkheid worden opgevolgd door de nieuwe burgemeester van Enkhuizen dhr Eduard van Zuijlen welke als nieuwe voorzitter is voorgedragen aan de Raad van Toezicht KNRM en ook deze avond aanwezig was. (bron KNRM)
(advertentie)
Formido. Haal meer uit je huis.
(advertentie)
Architecten- en ingenieursbureau W.A. De Herder bna vof
Occasions
Hyundai I10 1.1 5drs
€ 3.745,-

Toyota Corolla Verso 1.8 VVTi Linea Sol
€ 4.995,-

Wieringer historie:
Den Oever in kleur - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...