Ondertekening intentieovereenkomst Campus De Terp
Uitgegeven op 11-10-2018 om 09:45  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGERWERF - Op woensdag 10 oktober is een belangrijke stap gezet in de realisatie van Campus De Terp. De realisatie van deze campus, die bestaat uit drie basisscholen, kinderopvang, sporthal en zwembad, is de grote wens van de initiatiefnemer Stichting Sport en Welzijn Wieringermeer.


Ondertekening van de intentieovereenkomst. Achterste rij vanaf links: Age Miedema van SSWW, Marga Hendriks van Kappio, John Deckers van Kopwerk, José Vosbergen van Surplus, Alice Hart van SOVON en Mary van Gent, wethouder. Voorste rij vanaf links: René Rigter van SOVON, Theo Groot, wethouder en Gert Jan Veeter van Sarkon.

Samenwerken
In samenwerking met de Stichting Sport en Welzijn Wieringermeer, gemeente, schoolbesturen van het basisonderwijs en voorgezet onderwijs is deze overeenkomst tot stand gekomen. Hierin staat beschreven dat alle partijen de intentie hebben om campus De Terp te realiseren in Wieringerwerf. De campus moet een plek worden waar jong en oud kan sporten, leren en ontmoeten. Ook de samenwerking met het voorgezet onderwijs (RSG Wiringherlant) en de koppeling aan het bedrijfsleven is essentieel.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Rav 4 2.0 i Executive inklusief afleverkosten
€ 10.245,-

Te koop VW Up bouwjaar 2016
€ ,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Evert van der Laan - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...