Midwintertoernooi Boel-Skik 92
Uitgegeven op 10-02-2018 om 10:12  |  link  |  bewaar  |  print

DEN OEVER - Na 2 keer uitstel vanwege het slechte weer, werd dan afgelopen woensdag toch het eerste toernooi van 2018 gespeeld. Dit Midwintertoernooi werd voor het eerst gehouden en zal jaarlijks terugkeren.


Het Midwintertoernooi kende 25 deelnemers er werden 3 rondes gespeeld van 50 minuten, dit vanwege het toch wel frisse winterweer. Een aantal deelnemers had zich extra goed gekleed vanwege de kou, die viel overigens erg mee er stond geen wind, helaas liet de zon zich `s middags ook niet meer zien.Bij elke ronde was er ook een partij van een triplet tegen een doublet, dat kan niet anders bij een oneven aantal. Elke ronde werd er trouwens opnieuw geloot, zodat de deelnemers steeds andere maten en tegenstanders hadden.

Na een voor sommige spannende eerste ronde was er warme chocomelk met slagroom of de gebruikelijke koffie en thee met uiteraard een lekkere koek. Zo snel mogelijk werden ook de 2e en 3e ronde gespeeld na de pauzes. Af en toe ging het er fanatiek aan toe. De gezelligheid staat bij de vereniging hoog in het vaandel, maar zoals als het hoort bij sport doen de deelnemers er alles aan om op een sportieve manier toch hun partij winnend af te sluiten.


De prijzen werden verdeeld, deze keer was Loes Boerdijk de beste met 3 WP+21 , gevolgd door Ria van Dijk 3 WP +19 en Andries Mooibroek 3 WP +16.
Zij ontvingen elk een pakketje met lekkere dingen van de Wereldwinkel, die helaas haar deuren binnenkort gaat sluiten.

Na afloop kon een ieder nog een versnapering kopen aan de bar, daarbij werden warme hapjes geserveerd. Het was weer een geslaagde middag en we kijken uit naar ons jaarlijkse
Erwten–en bruine bonensoep toernooi op 24 februari. Op maandag-woensdag en zaterdagmiddag bent u van harte welkom op onze banen aan de Oosterkruisweg. Aanvang 13:30 uur. Er zijn bij droog en niet te koud weer altijd mensen aanwezig.

Neem ook eens een kijkje op onze nieuwe website.
Daar is ook mogelijkheid tot adverteren voor slecht 25,00 Euro per jaar, heeft u belangstelling neem dan contact op via de site of via jdbvboelskik92@gmail.com
U kunt ook onze facebook pagina jeu-de-boulesvereniging Boelskik ’92 bezoeken.
(advertentie)
Slagerij Ottens
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.3 VVTi S-line 5drs
€ 4.445,-

Toyota Yaris 1.3 VVTi linea Sol 5drs
€ 5.245,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Vivo Slingerweg - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...