Zvv Succes wint ruim van hekkensluiter LZVV
Uitgegeven op 04-02-2018 om 22:23  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Zaalvoetbalvereniging Succes/De Kasteleen 1 speelde vrijdag de 14e competitiewedstrijd uit in de Geesterambachthal. Succes ging met een sterke selectie naar Noord Scharwoude. Het was een wedstrijd tussen de nr. 2 en de laatste op de ranglijst, LZVV 2000 1. Succes won met ruim verschil, 2-8.

LZVV begon erg fel aan de wedstrijd en zette Succes gelijk onder druk. Dit wist LZVV de hele 1e helft vol te houden. De uitblinkende keeper van Succes Martijn Lont hield zijn ploeg op de been. Hij verrichtte een aantal zeer belangrijke reddingen. Aan de andere kant bleek Succes uiterst effectief en scoorden vrij gemakkelijk

De 2e helft verliep steeds makkelijker voor Succes. Uiteindelijk was de eindstand 2-8. De doelpuntenmakers voor Succes waren; Bart de Kleine 2x, Jop van den Esschert 3x, Pieter Mulder 2x, Maikel Hoekstra 1x.

De opstelling: M. Lont (doel), R. Meilink, S. de Koning, M. Hoekstra (allen achter), P. Mulder, J. van den Esschert, B. de Kleine (allen voor). Coach Y. Jansma. Afwezig: S. Doesburg, M. Uijthof, R. de Bie (coach)
(advertentie)
(advertentie)
Slagerij Ottens
Occasions
Toyota Corolla 1.4 VVTi wagon inklusief afleverkosten
€ 5.495,-

Toyota Rav 4 2.0 i Executive inklusief afleverkosten
€ 10.245,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Naar de kermis met opa Piet Luijt - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...