Zvv Succes 1 en Scagha 66 2 delen de punten
Uitgegeven op 12-11-2017 om 12:36  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Zvv Succes/De Kasteleen 1 speelde vrijdag de 7e competitiewedstrijd thuis in de Sporthal Wieringen. De wedstrijd tegen Scagha 66 2 eindigde in een gelijkspel, 3-3.

Succes 1 speelde deze avond maar met 1 echte spits bij afwezigheid van P. Mulder, M. Hoekstra en J. van der Esschert. Supersub Ted Jorna viel in. Scagha zette Succes van minuut 1 flink onder druk. Ze speelden in een hoog tempo. Hier had Succes moeite mee. Na het niet meelopen van één van de verdedigers van Succes wist Scagha te scoren, 0-1. Succes kreeg daarna meer vat op het spel van Scagha. Bart de Kleine scoorde de 1-1. Dat was ook de ruststand.In de 2e helft stond het verdedigend als een huis bij Succes. Scagha kwam er niet meer door heen. Ondanks de afwezigheid van bijna de complete voorhoede kreeg Succes meer kansen. Na een prachtige een twee tussen Youri Jansma en Bart de Kleine, wist Youri de 2-1 te scoren. Even later was het Bart de Kleine die na een geweldige solo de 3-1 wist te scoren. Succes bleef verdedigend goed overeind. Toch wist Scagha te scoren. Na een mislukt afstand schot, kwam de bal bij hun spits terecht en die wist van dichtbij te scoren, 3-2. Succes kreeg nog kansen om te scoren. In de allerlaatste seconde van de wedstrijd scoorde Scagha de gelijkmaker. Vanaf de zijkant punterde de spits van Scagha de bal snoeihard in de kruising, 3-3.

De opstelling: S. Doesburg (Doel), M. Uijthof, R. Meilink, T. Jorna(allen achter), S. de Koning, Y. Jansma, B. de Kleine(allen voor), J. van der Esschert(coach), P. Mulder(coach). Afwezig: M. Hoekstra

Sandor Doesvurg
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Rav 4 2.0 i Executive inklusief afleverkosten
€ 10.245,-

Toyota Yaris 1.3 VVTi S-line 5drs
€ 4.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Een foto van de padvinderij op Wieringen rond 1960. - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...