Asieldier van de week
Uitgegeven op 26-06-2017 om 17:15  |  link  |  bewaar  |  print

DEN HELDER - Despo is een knap cypers met wit katertje, gecastreerd en met geschatte geboortedatum: 05-05-2015. Als zwerf in het asiel gekomen en inmiddels toe aan een nieuw baasje waar hij welkom is, voor de rest van zijn leven.

Met de urinecontrole werden veel ontstekingscellen gevonden samen met bacteri├źn, tijd voor een antibioticakuurtje en pijnstilling. De urine is weer helemaal in orde, alleen het advies van blaasgruisdieet (Royal Canin S/O) is een blijvertje. Belangrijk zodat hij gezond blijft.

Van zijn voorgeschiedenis is niets bekend. Door ervaring weten we dat Despo lief en vriendelijk in de omgang kan zijn, maar dat er ook wel een pittig karaktertje in schuilt. Hij laat zich niet alles gezeggen en kan ook een beetje geïrriteerd zijn. Voordeel is dat hij prima is te lezen en dat hij na een klein poosje weer zijn happy zelf is. Niets mis mee dus.Andere katten lijken geen probleem. Momenteel is hij aan het wennen in de open kattenkamer. Mochten daar bijzonderheden naar voren komen, zal er een update geplaatst worden. Kinderen vanaf 10-12 jaar zou moeten kunnen, honden is niet bekend. Prima zindelijk en eenmaal vertrouwd in een nieuwe omgeving heeft Despo wel de wens om naar buiten te kunnen.

U zit op het puntje van uw stoel en staat in de startblokken? Kom kennismaken; u bent welkom!
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Toyota Yaris 1.0 Aspiration 5drs
€ 5.345,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Luchtfoto De Haukes - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...