Lezing café Doodgewoon
Uitgegeven op 26-10-2015 om 20:45  |  link  |  bewaar  |  print

DEN HELDER - Woensdag 4 november a.s. organiseert Café Doodgewoon weer een lezing over het ‘Afscheidshuis De Vlindertuin’’.

De Vlindertuin uitvaartzorg heeft een duidelijk concept ontwikkeld en werkt met uitvaartverzorgers die allen in hetzelfde geloven, namelijk “een nieuwe vorm van zorg, een zorg waarbij zowel het hoofd als het hart wordt aangesproken”. Uitvaartverzorgers die de moed hebben om deze visie uit te dragen in de traditionele benadering van uitvaartzorg en die de dialoog durven aan te gaan.
De Vlindertuin doet recht aan de gevoelens die tegenovergesteld zijn aan de levensvreugde, maar laat tevens de mens in aanraking komen met de levensvreugde die in het hart aanwezig is. Centraal in deze zorg staat de mens; de overledene, diens naasten, maar ook de uitvaartverzorger.

We starten om 19.30 uur met de ontvangst onder het genot van koffie/thee en wat lekkers, om 20.00 uur start de lezing.
Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden.

Locatie is het Inloophuis, Marsdiepstraat 621a in Nieuw Den Helder en bezet (1e eerste verdieping van het H.O.C. gebouw). het H.O.C. gebouw is aan het einde van de Marsdiepstraat in de hoek tussen het Falga winkelcentrum en de Uyterton.


(advertentie)
Uw warme bakker!
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.5 Hybrid Aspiration
€ ,-

Te koop Nissan micra 1.2 acenta, 1e eigenaar
€ 4.250,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
De Haukes haven eerder dan Den Oever - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...