Mario: geniet van het leven!
Uitgegeven op 22-06-2015 om 16:57  |  link  |  bewaar  |  print

DEN HELDER - Mario is een prachtig roodcypers met witte kater, gecastreerd en met geschatte geboortedatum: 01-04-2002. Hij liep al jaren in de buurt, is waarschijnlijk papa van heel veel kittens en was vaste gast in de tuin van de vinder. Het is dat het niet samen ging met de eigen kat, anders was hij vast verzekerd geweest van een warm mandje.

Klinkt prima zou je denken totdat… langzaam duidelijk werd dat Mario niet in orde was. Benauwd, kortademig en hij was lang niet zo actief, hoogste tijd voor actie. In het asiel werd duidelijk dat hij een luchtweginfectie had en stevig met antibiotica behandeld. Tijd, goede zorg en een beetje geduld deden de rest en voilà, Mario is gezond verklaard!
In het hokje in de opvang, daar was niets aan. Niet dat hij zich ontzettend lelijk gedroeg maar zijn hele houding maakte duidelijk: zwaar de pé in. Vaak blies hij uit onzekerheid. Nu hij in de open kattenkamer meer vrijheid heeft, is hij veel meer ontspannen. Met een rustige kennismaking vindt hij aaien prima. Mario heeft een beetje tijd nodig om zich veilig te voelen en dan is gewoon onwijs lief. Andere katten is geen probleem, honden is niet bekend.

Geeft u Mario zijn warme mandje zodat hij nog een hele tijd levensgenieten kan? Kom dan kennismaken. Graag op afspraak met dierentehuis ‘t Schuthok.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Te koop Mitsubishi Colt
€ 4.250,-

Toyota Auris TS 1.8 Hybrid Lease Pro
€ 15.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Visitekaartje Vok en Sok - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...