Sponsorloop Glazen Huis voor de jeugd
Uitgegeven op 09-12-2014 om 23:54  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYRUSHOEF - Kinderen rennen voor het goede doel. Nog twee nachtjes slapen en het Glazen Huis staat voor de tweede keer op het pleintje voor de R.K.Kerk in de Hoofdstraat. Ook zaterdag zijn er veel activiteiten gepland.

Even aandacht voor de sponsorloop actie voor alle kinderen voor het Glazenhuis Hippolytushoef. De sponsorloop zal gelopen worden bij het groene hart van Hippolytushoef door vele kids, vorig jaar mee dan 100 kinderen! De gehele opbrengst gaat naar het glazenhuis Hippolytushoef. Vorig jaar was het een succes en prachtig om te zien dat de kinderen genieten en natuurlijk de ouders.

Er kan per ronde of een vast bedrag gesponsord worden door de ouders, opa, oma, familie. De sponsorloop vindt plaats op zaterdag 13 december om 16.00 uur op het Groene Hart van Hippolytushoef. (Aanmelden in cafe de Harmonie). Iedereen is van harte welkom om de deelnemers aan te moedigen en Het Glazenhuis Hippolytushoef i.s.m. Serious Request een warm hart toe te dragen.


De sponsor (naast natuurlijk alle opa's, oma's, familieleden, buren en vrienden) van deze sponsorloop is Advies Groep Wieringen!
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
Mooiste feest op Wieringen is...
De Flora en Visserijdagen
Wieringer Kermis
Dorpsfeest Westerland
Hippo Feesten
Halloween
Koningsdag
Ik blijf thuis
Ander feestje
  
Occasions
Te koop Mitsubishi Lancer Stationwagen 1.6 Sport
€ ,-

Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Wieringer historie:
Assortiment - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...