Off The Map Events actief op Flora & Visserijdagen
Uitgegeven op 11-06-2014 om 19:15  |  link  |  bewaar  |  print

DEN OEVER - De Flora- en Visserijdagen zijn dit jaar van vrijdag 29 augustus tot en met dinsdag 2 september. Off The Map Events organiseert op zaterdag een evenement in de tent op de kermis met onder meer BootsMen. Martin Molenaar, Nan Metselaar en Mauren Boelmans vormen samen Off The Map Events, een evenementenorganisatie die verschillende soorten evenementen organiseert.

Martin Molenaar was al werkzaam bij bar The Flying Dutchman en kreeg al snel de ruimte om daar zijn allereerste feestje te organiseren. Mauren Boelmans werkt bij Discovery Sound & Vision, een licht & geluid verhuur bedrijf uit Wervershoof. Zo kon er gemakkelijk de juiste apparatuur geregeld worden. Nan Metselaar werkte aan de promotie en de verschillende artiesten die geboekt gingen worden.
Zo ontstond twee jaar geleden het eerste evenement van Off The Map Events: Warming up! De avond was een groot succes, rond de 250 - 300 mensen waren aanwezig.
Daarna is het snel gegaan met meerdere malen evenementen in The Flying Ducthman, maar ook in Concordia, De Maaier, De Harmonie en ook de Toekomst Dancefactory op Texel.

Met de Flora en Visserijdagen zal de tent op de kermis vanaf 20:00 overgenomen worden door Off The Map Events. Naast de vaste DJ’s van off the map zullen er verschillende gast DJ’s aanwezig zijn.Kijk ook eens op de Facebookpagina van Off The Map Events.
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
De vernieuwde dijk van de haven in Den Oever vind ik...
Mooi
Lelijk
Moet er even aan wennen
  
Occasions
Te koop Heinkel Motor, zeer mooi
€ 2.750,-

Toyota Corolla 1.4 VVTi wagon inklusief afleverkosten
€ 5.495,-

Wieringer historie:
Klaas Wit, vissen op het Wad - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...