PvdA spreekt tevreden inwoners in Hippolytushoef
Uitgegeven op 30-11-2013 om 19:35  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - De deur aan deur actie van PvdA Hollands Kroon afgelopen zaterdag was een groot succes. De Partij van de Arbeid heeft gecanvast in Hippolytushoef. Een grote groep vrijwilligers, ondersteund door Tweede Kamerlid Sjoera Dikkers, ging langs de deuren om aan bewoners te vragen hoe het er in hun dorp voor staat.

De bewoners reageerden positief dat de PvdA langs kwam om te vragen wat er speelde in hun wijk en wat er verbeterd kan worden.,,De meeste bewoners wonen in Hippolytushoef met groot plezier, vooral de rustige woonomgeving en de sociale samenhang in het dorp zijn de grote pluspunten,’’ zegt PvdA Hollands Kroon woordvoerder Paul Medema. ,,De grote verbeterpunten zijn vooral het onderhoud van het openbaar groen en de bereikbaarheid. Wij zullen de fractie vragen of zij hier iets aan kunnen veranderen.’’ De PvdA heeft de inwoners ook de vraag gesteld of de Hoofdstraat overdag dicht moet blijven voor autoverkeer of juist weer open, zoals de ondernemers graag willen. ,,De overgrote meerderheid van de inwoners willen graag dat de situatie blijft zoals hij is, dus overdag dicht,’’ zegt Paul Medema. Ook stelde de PvdA de vraag of zei nog gevaarlijke verkeerssituaties konden aanwijzen, de bewoners gaven een aantal voorbeelden en de PvdA gaat onderzoeken of hier wat aan gedaan kan worden.

De gegevens die voortkomen uit deze gesprekken worden verwerkt en binnenkort verspreid in de buurt. De lokale politici van de PvdA nemen de resultaten mee in de gemeenteraad en/of in het lokale ombudsteam.
(advertentie)
Slagerij Ottens
(advertentie)
Poll:
Mooiste feest op Wieringen is...
De Flora en Visserijdagen
Wieringer Kermis
Dorpsfeest Westerland
Hippo Feesten
Halloween
Koningsdag
Ik blijf thuis
Ander feestje
  
Occasions
Te koop Toyota Avensis Wagon 2.0D Business
€ 7.895,-

Toyota Corolla 1.4 VVTi wagon inklusief afleverkosten
€ 5.495,-

Wieringer historie:
Gestrand - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...