Geslaagde vierde editie scholierenloop Lutjestrand
Uitgegeven op 20-06-2013 om 14:30  |  link  |  bewaar  |  print

WESTERLAND - Sportservice Schagen organiseerde op 19 juni, in samenwerking met atletiekvereniging AV Wieringermeer, de vierde scholierenveldloop voor leerlingen van groep 1 t/m 8 en voor de ouders en leerkrachten van alle basisscholen uit de regio Wieringen/Wieringermeer van de gemeente Hollands Kroon. Bijna 100 deelnemers, ingedeeld in leeftijdsgroepen, gingen van start om zo snel mogelijk het uitgezette parcours te voltooien.

Om 13.30 uur klonk het eerste startfluitje voor de meisjes en jongens van groep 1 en 2. Deze startgroep liep het parcours in ťťn lange sprint en kwam uitgeput over de finish. Hierna was het de beurt aan de oudere kinderen van de groepen 3 t/m 8. Voor deze tweede editie hadden ruim 100 deelnemers zich ingeschreven. Bij voorbaat dus al een groot succes!

Het parcours, met een lengte van 500 meter voor de jongste kinderen en 1000 meter voor de oudere jeugd, was uitgezet op het Lutjestrand. Ingedeeld in leeftijdscategorieŽn deden de jongens en meisjes allemaal enorm hun best om zo snel mogelijk de eindstreep te bereiken. Door het mooie weer en het stuk over het zand werd het een zware hardloopwedstrijd. Alle deelnemers ontvingen direct na afloop een herinnering. Aan de snelste drie lopers per categorie werd een prijs uitgereikt.

De tijden en uitslagen van de lopers per categorie staan vermeld op www.sportserviceschagen.nl.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Aygo 1.0 VVTi Aspiration Red 5drs
€ 5.295,-

Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Jan van Marretje, Piet(erke) Bakker - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...