Rectificatie: Bouwplannen horecavoorziening het Briesje...
Uitgegeven op 23-04-2004 om 12:43  |  link  |  bewaar  |  print

Rectificatie

Op donderdag 22 april j.l. stond het bericht met de titel: 'Bouwplannen horecavoorziening het Briesje op het Lutjestrand' op deze site. De crew ontving vandaag reacties over de inhoud van het bericht. Naar aanleiding hiervan het volgende:

Het bericht 'Bouwplannen horecavoorziening het Briesje op het Lutjestrand' betreft een ingezonden brief van Mike Mooij, secretaris van de Stichting Watersportcamping Lutjestrand. De crew heeft per abuis niet vermeld dat het een ingezonden brief betreft en geen nieuwsbericht vanuit Wieringernieuws. Hierdoor is de indruk ontstaan dat het een objectief nieuwsitem betreft. Dit is dus niet het geval, het betreft derhalve een mening. Het bericht is inmiddels van de nieuwspagina verwijderd. De crew excuseert zich voor deze vergissing.

Op Wieringernieuws zijn ingezonden brieven en meningen over diverse maatschappelijk belangrijke onderwerpen altijd welkom. Voor dergelijke zaken wordt verwezen naar het forum, alwaar een ieder zijn of haar mening 'vrij' mag laten horen. Reacties op de brief van Mooij kunnen dan ook daar worden geplaatst. De brief is ondergebracht bij het onderwerp ''(Midden-)Stand van zaken".
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
De vernieuwde dijk van de haven in Den Oever vind ik...
Mooi
Lelijk
Moet er even aan wennen
  
Occasions
Te koop Nissan Juke 1.6 Acenta
€ 9.450,-

Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Wieringer historie:
De Jas - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...