Hollands Kroon sponsort ‘The Powerhouse’ tijdens de Dag van de duurzaamheid
Uitgegeven op 06-08-2012 om 16:26  |  link  |  bewaar  |  print

HOLLANDS KROON - Op woensdag 10 oktober organiseert het netwerk Duurzaam Ondernemen in Noordwest-Holland ‘The Powerhouse’ in het Joods Werkdorp in Slootdorp. Dit wordt georganiseerd voor het midden- en kleinbedrijf in de regio Noordwest-Holland tijdens de Dag van de duurzaamheid. Het doel van deze dag is om ondersteuning te bieden aan kleine ondernemingen om hun duurzame ambities op het gebied van 'energy' of 'food' te realiseren. Hollands Kroon stimuleert deze initiatieven, omdat zij de ambitie heeft om uit te groeien tot centrumgemeente voor duurzame energie.

The Powerhouse
Het Joods Werkdorp is tijdens de Dag van de duurzaamheid tijdelijk omgebouwd voor dit initiatief. Het definitieve programma is nog niet bekend. Wel staat vast dat er lokale en regionale sprekers langskomen en dat er voor de ondernemers in 'food' en 'energy' workshops worden georganiseerd om hun ideeën en perspectieven van bedrijven te vertalen naar concrete kansen. Er worden vragen behandeld als: ‘Hoe krijg ik mijn duurzame groente en fruit bij de consument?’ of ‘Hoe maak ik een goed business plan voor mijn duurzame energie ambitie?’.

Hollands Kroon en duurzaamheid
De behoefte aan duurzame energie groeit snel. De winning wordt economisch steeds interessanter. Veel bedrijven in Hollands Kroon spelen een rol in dit proces, variërend van onderzoek, winning tot fabricage. Hollands Kroon heeft de potentie om uit te groeien tot centrumgemeente van duurzame energie. Door initiatieven zoals ‘The Powerhouse’ worden bedrijven gestimuleerd om duurzaam te werken.

Voor aanmelding en meer informatie kijk op www.doinnwh.nl.
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
De vernieuwde dijk van de haven in Den Oever vind ik...
Mooi
Lelijk
Moet er even aan wennen
  
Occasions
Te koop BMW Z3 Roadstar 1.8
€ 4.250,-

Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Wieringer historie:
Camping Stroe, stacaravans - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...