Tonegido-BKC weet wederom niet van zichzelf te winnen
Uitgegeven op 27-11-2011 om 18:42  |  link  |  bewaar  |  print

ANNA PAULOWNA - Door de verliespartij van verleden week uit bij VZV, was het dit weekend zeer belangrijk om thuis tegen Celeritas uit Bunnik weer de twee punten binnen te halen.

In de beginfase werd er vooral afgetast, aanzien dat beiden ploegen nog nooit eerder tegen elkaar gespeeld hebben. Tonegido/BKC nam in de beginfase van de wedstrijd het initiatief door lange aanvallen goed af te ronden. Waarbij de scoreverloop een gunstig resultaat liet zien met de tussenstanden van 6-2 en 9-5. Helaas werd deze uitbouwende fase niet vastgehouden, door minder spel aan de zijde van de thuisploeg, waardoor Celeritas kon terug komen naar 10-10. Vlak voor rust nam Tonegido/BKC weer het intitiatief over door lange aanvallen daadkrachtig af te ronden om met 15-13 te gaan rusten.
In de rust werden de heren door de coach Meinte Broersma op scherp gezet. De heren lieten verdedigend te veel gaten vallen en ze moesten meer geduld hebben voor hun kansen in de aanval en deze natuurlijk wel trefzeker afronden.
Helaas bleek de speech van Meinte niet zijn vruchten af te werpen voor de thuisploeg, want Celeritas nam na de rust het initiatief over met tussenstanden van 15-16 en 20-21. Tonegido-BKC maakte het zichzelf net als vorig weekend erg moeilijk door veel fouten te maken, doelkansen niet adequaat af te ronden en het slechte spel af te reageren op elkander en de scheidrechters. Helaas resulteerde dit ook tot enkele discutabele beslissingen van de scheidrechters, welke niet in het voordeel van de thuisploeg uitpakte. De eindstand werd 21-24 in het voordeel van Celeritas.
Het ontbrak de handbalmannen aan rust, strijdkracht en de wil om te winnen. En dit hebben de groengeelhemden alleen aan hun zelf te danken en hebben dus als collectief gefaald.
Het is zaak om hier lering uit te trekken en volgende week, uit tegen H.V. Blokker in Zwaag, er vol voor te gaan en strijdkrachtig te knokken voor de twee punten.

Gijs Bakker 4, Christiaan van Tongerlo 4, Nathan Krom 3, Stefan Baars 2, Maikel Baars 2,
Remco Bakker 2, Senne Hiemstra 2 en Stefan Idema 2
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Corolla 1.4 VVTi wagon inklusief afleverkosten
€ 5.495,-

Te koop Fiat 500 bouwjaar 2014
€ 8.500,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Vlaggetjesdag 1961 met aken - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...