Halloween toernooi Asahi San
Uitgegeven op 20-10-2024 om 17:42  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Griezelen tijdens het eerste Halloween toernooi bij judovereniging Asahi-San.

Halloween staat in Hippolytushoef al jaren bekend om de griezelige Halloween markt en de spokentocht door het Kooijbos. Het bestuur van Asahi-San heeft hierop ingespeeld met een griezelig Halloween toernooi op 19 oktober.




Wat bijdroeg aan de Halloween ervaring was de prachtig versierde hal en zaal! De catering bood ook allerlei Halloween lekkernijen, waaronder bloederige knakworstbroodjes en spookdonuts.

Er waren 64 judoka's op de mat verdeeld over 3 blokken. De uitnodiging is verstuurd naar diverse verenigingen waaronder: Ebi-sport, J.V. De Uitkomst, Zeemacht, Dun Hong, Budocentrum Julianadorp en Budo sport Hoorn. We hebben mooie partijtjes gezien, veel blije gezichten en er zijn prachtige prijzen gewonnen.

En er was ook een leuke Loterij met prachtige prijzen van ondernemers van Hippolytushoef en Den Oever. Waarvoor namens iedereen nogmaals onwijs bedankt!

Ook willen we de scheidsrechters, schrijvers, EHBO, catering en alle ouders die ons op welke manier dan ook hebben geholpen bij dit toernooi, bedanken voor hun inzet. Zonder jullie hulp was het organiseren van dit toernooi niet mogelijk!

(advertentie)
(advertentie)
Slagerij Ottens
Occasions
Toyota Verso 1.6 Dynamic
€ 3.950,-

Te koop Ducati Sport bouwjaar 1995
€ 6.499,-

Algemeen nieuws: