Metamorfose bij Tutto Woonstijl
Uitgegeven op 05-07-2024 om 19:08  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - In enkele dagen heeft Tutto Woonstijl de inrichting van de ruime winkel op het Kerkplein na vijf jaar een totale metamorfose ondergaan.


Met de extra ruimte die is toegevoegd nadat Lokaal Wieringen is gestopt is er meer plaats voor onder andere bedden en meubels.

Lokaal Wieringen van Marina kon haar werkzaamheden helaas niet meer combineren en moest keuzes maken. De mooie luchtfoto op de balie is wel een tastbare herinnering. Het is nu showroom annex werkruimte voor het team van Linda van Eekelen geworden.




Linda: "Wat veel mensen niet weten is dat wij in iedere prijsklasse uw woning kunnen inrichten. Zo zijn er gordijnen van €27,95 tot €195,00 per meter. Wij meten alles op en in eigen beheer kan het snel geleverd worden. Zo hebben wij een paar weken geleden in een paar dagen een appartement in Kapellehof compleet ingericht. De bewoonster was daar zo ontzettend blij mee. Hier worden wij ook vrolijk van. En u kunt altijd vrijblijvend in Tutto zonder enige verplichting langskomen, kijken en vragen stellen. Je betaalt pas als je iets koopt."

In de winkel nu ook bedden van Brouwers Bedding, deze komt u bijvoorbeeld ook tegen in Van der Valk en andere hotels. Vanaf €899,00 heeft u al een tweepersoonsbed. Deze siert u met dekbedovertrekken van de bekende merken Essenza, Walra of Vandyck. Deze keuze is gemaakt na overleg met Siem en Hanna Braad, bij de Wieringers geen onbekenden!



Win een tweepersoons of twee éénpersoons dekbedovertrekken
Actie bij Tutto. Schrijf op een papiertje in welk jaar Tutto Woonstijl is geopend. Lever dit in de winkel in en op Wieringernieuws wordt de winnaar bekend gemaakt. Inleveren kan tot en met 31 juli. Op de eerste dag van de Wieringer Kermis wordt de winnaar bekend gemaakt.



Als u langskomt kunt u ook de mooie glossy 'Tutto Woonstijl Magazine' meenemen vol met ideeën. Tutto kan nu weer een mooie tijd vooruit. Met inmiddels veel tevreden klanten tot ver in de regio is het een vaste waarde in het winkelbestand in Hippolytushoef geworden.




Koop hier, dan heb je het gelijk in huis...



Dat is beter en goed voor de leefbaarheid!
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
Wat wordt het woensdag?
Zoute Haring
Fish and Chips
  
Occasions
Toyota Aygo 1.0 X-Play
€ 9.495,-

Toyota Yaris 1.5 benzine Aspiration
€ 14.745,-

Algemeen nieuws: