Directeur hotelschool gaat terug naar de werkvloerUitgegeven op 25-07-2007 om 20:16 |
link |
bewaar |
printHIPPOLYTUSHOEF - Dhr.Sweder Bosch, directeur van de Hubertus horecavakschool aan de Reinaert de Vosstraat in Amsterdam, de oudste hotelschool van Amsterdam, gaat op vrijdag 27 juli aanstaande weer eens terug naar de werkvloer. Restaurant 99 in Hippolytushoef is de locatie waar hij zijn niet geringe kennis van het kookvak zal demonstreren.
Dhr. Bosch is al 15 jaar werkzaam als hoofdkeuken in dit opleidingsinstituut en daarnaast al enkele jaren opgenomen in het managementteam. Zijn horecaloopbaan startte in diverse topzaken van Nederland en hij heeft o.a. gewerkt met Cas Spijkers en enkel jaren in Franse topzaken. Dit alles heeft hem gemaakt tot de kok die hij nu is en zoals hij nu zijn leerlingen vormt.
Het doel, terug naar de werkvloer, is om feeling te houden met het bedrijfsleven en de nieuwste trends mee te krijgen van de huidige generatie topkoks. Zijn keuze om een dag zelfstandig te koken in Restaurant 99 heeft te maken met zijn stijl, die komt overeen met de vernieuwde kaart van 99, deze is strak, smaakvol en mooi van opmaak.
Het zal een avond worden met spannende gerechten, modern en klassieke stijlen worden vermengd tot een verrassend geheel en dit uiteraard met gebruik van regionale verse topproducten. Het is gewoon mogelijk à la carte te dineren van de vernieuwde kaart of te kiezen voor het menu van die avond, € 27,50 per persoon.
Mocht u deze avond willen mee maken dan is het aan te bevelen een tafel te reserveren. Kunt u die avond niet, dan is er de mogelijkheid om de vernieuwde kaart van Restaurant 99 een andere keer te komen proberen.
Restaurant 99, Rijksstraatweg 15 te Hippolytushoef, aan de parallelweg van de N99. Tel. (0227) 59 25 85, of kijk op de website
www.restaurant99.nl.