Wieringer Merijn Kok scoort met bitterballen op HorecavaUitgegeven op 11-01-2019 om 13:09 |
link |
bewaar |
printAMSTERDAM - Merijn Kok stond deze week met zijn zakenpartner Klein met een stand op de jaarlijkse horeca vakbeurs Horecava in de RAI in Amsterdam. Daar presenteerden zij hun gezonde borrelhap, een vega-bitterbal.
Vanmiddag waren een aantal Wieringers op de Horecava in Amsterdam en daar kwamen zij Merijn Kok tegen die zijn eigen bedrijf promootte.
Hij heeft samen met een studievriend een vegetarische bitterbal ontwikkeld met risotto, erg lekker. Hij heeft ook een pits gegeven op de RAI terug te vinden op You Tube. Echte ondernemer! Leuk om zulke jonge Wieringer ondernemers daar tegen te komen.
(Met dank aan Sonja Verfaille voor de tip)
Productinformatie:
Deze Arancini zijn gefrituurde risottoballen en bevatten de klassieke Italiaanse smaakcombinatie van mozzarella, tomaat, basilicum en Parmezaan. Uitstekend voor op het terras, bij een goed glas wijn of op feesten en partijen.
Voor meer informatie over Klein & Kok, het verhaal of het product lees verder op
http://www.kleinenkok.nl