Nieuws van de ZeeVerse VismarktUitgegeven op 29-11-2017 om 11:00 |
link |
bewaar |
printDEN OEVER - Het lekkersate nieuws komt van de haven.
En dan wandelen we zomaar de Decembermaand in. Het is zo cliché maar zo waar………wat kan een jaar toch snel voorbij gaan!
Dit jaar zijn we nog 4 zaterdagen geopend, de laatste van dit jaar is op 23 december. Traditiegetrouw is ons assortiment tijdens deze markt wat uitgebreider dan normaal. Daarnaast kunt u ook de laatste paar weken bij ons op de markt terecht voor een lekker wijntje, gerookte Paling, Zalm en Makreel en voor het zeer uitgebreide assortiment van Uit Eigen Streek met o.a. verse groente, fruit, Opperdoezer rondes, kaas en streekproducten.
Op zaterdag 30 december zijn we een dagje dicht maar daarna zijn we weer gewoon elke zaterdag geopend voor uw ZeeVerse Vis, schaal- en schelpdieren!
Heeft u er weleens aan gedacht om Schol op het menu te zetten met Kerst? Als we aan vis denken met de Kerst is dat vaak Zalm, Tonijn, Heilbot of Kabeljauwfilet maar waarom geen Schol? Bijvoorbeeld Ovengebakken Schol met Venkel*.
Het nieuwe koken is het buiten koken. En niet alleen eten bereiden op de barbecue is hot maar ook het koken in een traditionele Hongaarse kookpot. Lekker vuurtje, borreltje en kokkerellen maar! Als u voor ons een recept heeft met vis voor in de Hongaarse kookpot horen we dat graag!
Bij ons thuis in de kast staat de bijbel voor de echte barbecueliefhebbers, het grote boek barbecueboek van Weber. De aankomende weken zullen we wat lekkere barbecuerecepten delen via de website en Facebook, waaronder een recept voor oesters. Dus hou ons goed in de gaten!
* bron recept Bart van Olphen