Koken met Magda op de Camping (deel 2)
Uitgegeven op 20-09-2013 om 08:36 |
linkHIPPOLYTUSHOEF - Het was me het zomertje wel zeg. Magda Kuiper en koksmaat Wijb trokken erop uit om op de tijdelijke 'camping' bij onze redacteur een paar makkelijke maaltijden te bereiden op de Skottelbraai.
Een vegetarisch gerecht, pasta. Eet smakelijk, de camping is alweer een paar weken gesloten, de camper staat er nog. door de overvloedige regenval kan deze pas weggehaald worden as het gaat vriezen.....
Pasta ( koken op de camping) 4 pers.
400 gram Penne
4 sjalotjes of ui in snippers
2 teentjes knoflook uit de pers
4 el pijnboompitjes
1 rode en 1 gele paprika, in blokjes
200 gram snijbonen in stukjes
1 bakje kastanjechampignons in plakjes
1 blik tomatenblokjes
wat basilicum blaadjes
1 pakje slagroom
Parmezaanse kaas
olie
Kook de pasta gaar. Roerbak de ui en knoflook in olie samen met de pijnboompitjes. Voeg de rest van de groenten toe en bak tot het beetgaar is. De tomatenblokjes en slagroom toevoegen en iets in laten koken. Meng met de Penne.
Op smaak maken met peper, zout, basilicum en Parmezaanse kaas.
De voorbereidingen, eerst alles snijden.
Gezelligheid troef.
Fotografie Henk-Jan Wittink.