Wieringer biljartkampioenschap in Dorpshuis Hippo
Uitgegeven op 11-10-2011 om 15:57  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF – De Dörper Activiteiten Sociëteit (de D.A.S.) organiseert 21, 22 en 23 oktober het negende Wieringer biljartkampioenschap. In Dorpshuis Hippolytushoef binden biljarters van Wieringer verenigingen de strijd aan in de spelsoort libre. Jaap Bregman uit Westerland verdedigt zijn titel en de door het dorpshuis beschikbaar gestelde wisselbokaal.

Vrijdagavond om zeven uur gaat het toernooi officieel van start. Dan is de afstoot van het toernooi onder het toeziend oog van de wedstrijdleiders. De eerste en volgende ronden worden vrijdagavond, zaterdag en zondag vanaf 10.00 uur afgewerkt. Zondagmiddag trachten de besten zich via de kwart en halve finales te plaatsen voor de finale, die om half vijf op het programma staat. De winnaar van de finale mag zich een jaar lang Wieringer biljartkampioen noemen.


Titelverdediger Jaap Bregman

Biljartliefhebbers en andere belangstellenden zijn van harte welkom om onder het genot van een drankje een kijkje te nemen. De toegang in Dorpshuis Hippolytushoef aan de Kerkhofsteeg is vrij.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.3 VVTi linea Sol 5drs
€ 5.245,-

Nissan Note 1.2 Dig-S Connect Edition inklusief afleverkosten
€ 10.145,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Juliana - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...