PW en OW'04 met één lijst de verkiezingen in
Uitgegeven op 10-10-2011 om 04:26  |  link  |  bewaar  |  print

HOLLANDS KROON - Nadat in 2010 door Progressief Wieringermeer en Onafhankelijk Wieringermeer '04 een lijstverbinding werd aangegaan, is de samenwerking gedurende de afgelopen periode een voldoende basis geweest om met een gezamenlijke kandidatenlijst onder de naam Progressief Wieringermeer aan de verkiezingen voor Hollands Kroon deel te nemen.

Op de eerste 4 plaatsen van de kandidatenlijst staan Dorien Sijbenga; Auke Stielstra; Iddo Bakker en Jan Jasper die zich als nieuwe pioniers willen inzetten voor de nieuwe gemeente.
Maar ook na deze 4 vinden we kandidaten die hun sporen in de politiek hebben verdiend.
Hoewel in de afgelopen periode meerdere gesprekken zijn gevoerd die perspectief bieden op een goede samenwerking in de nieuwe raad, was een verdere schaalvergroting op dit moment niet haalbaar.

Een keuze voor Progressief Wieringermeer betekent een keuze voor een lokale partij die zonder binding aan landelijke partijen, de belangen van de gemeente Hollands Kroon en zijn inwoners wil behartigen.
Een keuze voor Progressief Wieringermeer is dus een keuze voor lokaal; lokale waarden en lokale belangen in een zich vernieuwende samenleving.

In het partijprogramma dat op de site www.progressiefwieringermeer.nl is te vinden, is vastgelegd welke keuzen zijn vertegenwoordigers daarbij zullen maken
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Prius 1.8 Hybrid business Solar roof
€ 11.445,-

Toyota Yaris 1.3 VVTi S-line 5drs
€ 4.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Haukes haven - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...