Finale 3e open regionale ANBO biljartkampioenschap.
Uitgegeven op 17-08-2011 om 10:35  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - A.s. zaterdag 20 augustus vind in het Dorpshuis Hippo aan de Kerkhofsteeg 2 te Hippolytushoef voor de 3e keer de finale plaats voor de open Regionale biljart kampioenschappen in de Noordkop.

In de week van maandag 8 t/m vrijdag 12 augustus vonden de voorrondes plaats .
Er werd op 2 tafels getreden om de 1e plaats in de poule, wat de zekerheid gaf om
door te stoten naar de finale , ook de 2 beste nummers 2 ( hoogste moyenne ) zouden
doorgaan. De volgende personen wisten zich direct te plaatsen : Henk Buys uit Hippolytushoef, Herman Poland t Zand, Aris van Schagen Wieringerwerf, Ben Korrevaar Wieringerwef, Berto Groot Zijpe, Frans Vreman Wieringermeer, Arnold van Schaik Wieringermeer, Dirk de Vries Zijpe, Piet Ooms Westerland en John Bruin uit Schagen, welke helaas niet kan deelnemen aan de finalepartijen. DE 2 beste nummers 2 Henny Jaarsma Zijpe en Jan Lont uit Hippolytushoef wisten zich ook naar een finaleplaats te knokken. Door het uitvallen van John de Bruin krijgt Ane Blaauboer uit Den Oever ook nog een kans om mee te strijden. Dat het een mooie dag gaat worden voor biljartliefhebbers staat nu al vast als een huis, Henk Buys speelt een moyenne van 6.75 wat neer komt op 135 punten in 20 beurten. Jan Lont uit Hippolytushoef , vorig jaar 2e doch beste ANBO lid zal zijn handen vol hebben om dit jaar de wisselbokaal weer in handen te krijgen.
De organisatie : de Drper Activiteiten Sociteit ( de D.A.S. ) en Biljartshop AC Wieringermeer nodigen U uit om zaterdag 20 augustus te komen kijken naar de finalepartijen in het Dorpshuis Hippo, de entree is vrij.
(advertentie)
Gezellig tot in de late uurtjes!
(advertentie)
Poll:
De vernieuwde dijk van de haven in Den Oever vind ik...
Mooi
Lelijk
Moet er even aan wennen
  
Occasions
Te koop Nissan Juke 1.6 Acenta
€ 9.450,-

Te koop BMW Z3 Roadstar 1.8
€ 4.250,-

Wieringer historie:
De Haukes - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...