DVD Roon Staal van Wieringer bodem te koop
Uitgegeven op 03-08-2011 om 05:24  |  link  |  bewaar  |  print

WESTERLAND - Met een sfeervol concert in de Sint Nicolaas kerk op zondag 24 juli jl. heeft de Wieringer songwriter Roon Staal zijn DVD "The Journey Live" gepresenteerd. De DVD, waarvan al het beeldmateriaal op Wieringen is opgenomen, is vanaf deze week verkrijgbaar bij platenzaak Ina's Platenhuis in Hippolytushoef, Supermarkt Arie Strooper in Westerland en drogisterij en kadowinkel Bij De Kade in Den Oever. Vanaf volgende is de DVD ook landelijk in de winkels te verkrijgen.

De DVD bevat live uitvoeringen van zijn eigen composities "Weet Waarom Je Leeft", "Rust In Bewustzijn", "Help Me Through The Night", "Women's Day" en "Leven Tussen Hoop En Vrees", gespeeld tijdens zijn concert in de Hippolytuskerk vorig jaar, ter presentatie van zijn debuutalbum "The Journey". Ook staat er naast twee extra videoclips, "The Journey" en "Being For Eternity", een uitgebreid portet-interview met Roon op. De videoclips bevatten zowel zomerse als winterse beelden van Wieringen en het portret-interview is opgenomen op verschillende lokaties waaronder het Normerven en Stroe. De DVD is een productie van Staal's uitgeverij Universal Journey uit Westerland en is tot stand gekomen onder medewerking van Seavieuw Videoproducties uit Den Helder, Venonza Records uit Hippolytushoef en Dina Schouten uit Den Oever.

"The Journey Live" kost op Wieringen 15 euro en is ook via email per post te bestellen via info@universaljourney.com of via telefoon 06-54734082.
(advertentie)
Slagerij Ottens
(advertentie)
Occasions
Toyota Aygo 1.0 Cool 5drs
€ 4.995,-

Toyota Aygo 1.0 VVTi Comfort inclusief afleverkosten
€ 6.250,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Bouw sluizen Den Oever 1930 - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...