Stichting Meertour organiseert op 25 mei districtskampioenschappen tijdrijden
Uitgegeven op 13-05-2011 om 20:33  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGERWERF - Op woensdag 25 mei, aanvang 18.00 uur, organiseren de Stichting Meertour en de KNWU, district Noord-Holland, de Noord-Hollandse districtskampioenschappen tijdrijden . De tijdrit staat open voor nieuwelingen, junioren, sportklasse, masters, amateurs, beloften en eliterenners.

Plaats van handeling is de Wieringermeerpolder en de start en finish zijn op het terrein van Agriport A7. Adres: Agriport A7, 1775 TA te Middenmeer. Agriport A7 is te bereiken via afrit 11 van de A7(Abbekerk) Kleedgelegenheid is in de kantine van het hoofdgebouw van Agriport A7.

De inschrijving vindt plaats in Lunchroom De Tafel van Agriport, Agriport 57, 1775 TA te Middenmeer.

Start en finish zijn op Agriport, ter hoogte van Lunchroom De Tafel van Agriport.

De route voert de renners via Agriport naar de Flevoweg en dan richting Middenmeer. Voor Middenmeer linksaf en via de Cultuurweg weer in zuidelijke richting en via de Westerlanderweg en Nieuwelanderweg, terug naar Agriport.

Om 18.00 uur wordt begonnen met de nieuwelingen, achtereenvolgens komen dan de junioren, sportklasse, masters en amateurs aan het vertrek. Deze categorieën rijden 15 kilometer ( 1 ronden).
De beloften en eliterenners komen hierna aan bod en zij rijden 30 km (2 ronden).

Volg voor de laatste informatie en de route de website van de stichting Meertour: www.stmeertour.com en die van de KNWU. www.knwu.nl.

Het bestuur van de stichting Meertour heeft de organisatie van dit evenement op zich genomen om het 25-jarig bestaan van de Meertour extra luister bij te zetten.
(advertentie)
Sportcentrum Hippogym: voor wie fit wilt blijven!~
(advertentie)
Occasions
Te koop Peugeot 107 bouwjaar 2013 3 drs
€ 5.250,-