OPEN REPETITIEAVOND VAN DE HARMONIE
Uitgegeven op 11-05-2003 om 20:57  |  link  |  bewaar  |  print

Hippolytushoef - Koninklijke Muziekvereniging Harmonie houdt op maandag 19 mei een open repetitieavond in dorpshuis ’t Parochiehuis in Hippolytushoef. Van 18.45 tot 19.45 uur zijn leerlingen uit de groepen 5 t/m 8 van de basisscholen welkom. Zij kunnen kennis maken met dirigent Erik Peetam en de instrumenten, die in een fanfareorkest spelen. Het opleidingsorkest laat haar vorderingen horen in een repetitie.
Kinderen kunnen zich deze avond aanmelden voor les op een koperen blaasinstrument of saxofoon. Harmonie is voornemens om haar opleiding uit te breiden met blokfluitles en algemene muzikale vorming. Na een opleiding door de muziekdocenten van Harmonie kunnen nieuwe blazers met het leerlingenorkest mee oefenen en hun eerste echte concert geven. Een stap verder is uiteraard een plekje in het ‘groot’ orkest van Harmonie.
Ook volwassenen zijn vanaf 19.45 tot 20.00 uur welkom op de open repetitieavond. Mensen, die in het verleden een koperen blaasinstrument, saxofoon of slagwerk hebben bespeeld en de draad weer willen oppakken mogen deelnemen aan de repetitie. Muziek ligt klaar. Het kan het begin zijn van een nieuwe muzikale carrière. Uiteraard kunnen ook volwassenen zich bij Harmonie verder bekwamen met muzieklessen.
Iedereen is op maandag 19 mei welkom bij de open repetitieavond van Harmonie in dorpshuis ’t Parochiehuis in Hippolytushoef. Kijken, maar vooral luisteren en meedoen kost deze avond niets.
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
De vernieuwde dijk van de haven in Den Oever vind ik...
Mooi
Lelijk
Moet er even aan wennen
  
Occasions
Toyota Corolla 1.4 VVTi wagon inklusief afleverkosten
€ 5.495,-

Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Wieringer historie:
MUZ park Oosterland - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...