Brasserij Brandend Zand wordt Beach House Brandend Zand
Uitgegeven op 25-03-2010 om 12:21  |  link  |  bewaar  |  print

WESTERLAND - De twee horecazaken Brandend Zand aan het Amstelmeer zijn onlangs in handen gekomen van Edwin Wittink. De brasserij wordt op dit moment gerestyled en zal over een paar weken heropend worden.


In een vorig arbeidzaam leven is Edwin Wittink ooit (leerling)schilder geweest bij Aart Heimensem. Aart is nu ook de zaak aan het verven. Edwin helpt hem hierbij.

De Beachbar blijft zoals het is. De Brasserij wordt omgetoverd en gaat Beache House heten. Er komt een geheel nieuw interieur in het restaurant. Inmiddels staan de koks te popelen om nu dan echt lekker los te gaan.


De nieuwe bedrijfswagen staat al klaar.


De bar en de wanden krijgen eenzelfde uitstraling als de Beachclub. Verleden jaar is een "oefenjaar" geweest voor de keukenbrigade onder leiding van Jan van der Wal. Vanaf dit seizoen staat Edwin met zijn team op eigen benen. Uiteraard heeft Edwin genoeg plannen met de twee bedrijven. Op Wieringernieuws leest u binnenkort meer over deze plannen.(Foto's gemaakt met een telefoon).


Aart Heimensem aan het schilderen. Op de achtergrond de koks René en Jan. De zaak krijgt een vernieuwde menukaart en bied straks plaats aan zo'n vijftig gasten. Rondom is het zonnigste terras van Wieringen met uitzicht op het Amstelmeer. Deze zomer plaatst Edwin Wittink een grote BBQ waarop de gasten zelf hun gerechten kunnen grillen. In combinatie met de Beachclub is dit een perfecte lokatie voor al uw familie- en of bedrijfsfeesten.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.0 VVTi Linea Terra inclusief afleverkosten
€ 5.695,-

Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Maxico - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...