De Wering-medewerkers zetten zich in tijdens NL DOET
Uitgegeven op 22-03-2010 om 19:10  |  link  |  bewaar  |  print

SLOOTDORP - Net als een aantal leden van het Koninklijk huis heeft een groep medewerkers van Stichting De Wering tijdens NL DOET ook iets gedaan voor de jeugd.Vrijdag 19 maart zijn de medewerkers afgereisd naar Slootdorp, om bij de Zorgboerderij Cormeij Hoeve diverse klussen te klaren.

De groep van De Wering pimpte een aantal fietsen en speeltoestellen op, de grote houten zitbank kreeg eerst een schuurbeurt en daarna ook een pimpbeurt. Ook kregen de geiten in hun wei een nieuwe speelplek, goed stevig zodat de kinderen er ook op kunnen zitten. Voor het verkeerspark werden diverse verkeersborden gemaakt en aanwijsborden voor het terrein. Zelfs de naam van het eetcafé werd al bedacht en gemaakt. Naast deze werkzaamheden kreeg het plaatselijke groen ook een opknapbeurt.

Kortom De Wering en de Zorgboerderij Cormeij Hoeve kunnen zeer tevreden terug kijken op deze dag. Meer informatie over de Zorgboerdrij vindt op www.cormeijhoeve.nl, informatie over de dienstverlening van De Wering vindt u op www.stichtingdewering.nl.
(advertentie)
Gezellig tot in de late uurtjes!
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.0 Aspiration 5drs
€ 5.345,-

Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Visser Sport en Schoenmode - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...